Beroende

Kurs för dig som vill bli sockerfri!

Lär dig hur du bryter sockerbegäret och hitta en livsstil du mår bra av!

NYHET! Nytt för i år är att du nu kan välja mellan två kursalternativ; en intensivkurs fredag till söndag eller en längre kurs som pågår februari till maj.

Just nu erbjuder vi rabatt på upp till 1000 kr om du anmäler dig innan 19 januari 2019.

Kurs: BLI SOCKERFRI!
Februari-Maj. Enköping 2019. Kursbeskrivning:

Denna kurs startar i februari och pågår till maj. Kursen är uppdelad på två intensivhelger med en mellanperiod på hemmaplan där du får möjlighet att träna in dina nya sockerfria vanor och rutiner.

Den första intensivhelgen hålls på plats i Enköping. Under dessa dagar får du kunskap, verktyg och lösningar samt en ny gemenskap som kan stötta dig i ditt tillfrisknande. Vi går igenom hur du hanterar beroendesjukdomen, hur du kan äta för att bli fri från sug och craving samt hur du bryter tidigare mönster. Teoretiska föreläsningar varvas med grupper och egna uppgifter. I slutet av den första kurshelgen skapar du en handlingsplan för ditt tillfrisknande och den första tiden hemma. 

Väl hemma under mellanperioden har du möjlighet till digital support av dina kurskamrater och oss kursledare. Via en sluten facebookgrupp kan du ställa frågor och arbeta med uppgifter som stärker dig i ditt sockerfria liv. I maj är du välkommen tillbaka till ännu en intensivhelg hos oss i Enköping. En helg där vi fyller på med ytterligare kunskap och lär oss mer om återfallsprevention. Under denna helg lägger vi mycket tid på att ge dig fler verktyg för hur du kan hantera vardagen och tittar tillsammans på dina risksituationer och varningssignaler. 


Datum för de fysiska kursträffarna

Kurshelg 1 “Bli Sockerfri”:

Fredag 8 februari till Söndag 10 februari 2019.  

Kurshelg 2 “Återfallsprevention” 

Lördag 11 maj till Söndag 12 maj 2019. 

Övrig information

Övrigt: 
Kursen hålls av Malin Frisendahl på SockerHälsan och Jennifer Weibull på Levnadslust. Kursen arrangeras I samarbete med NBV. 

De fysiska kursträffarna hålls i centrala Enköping. Observera att kost och logi ej ingår i kursen. Tillgång till kylskåp och micro finns i kurslokalen, vilket ger dig möjlighet att ta med egen matlåda under de fysiska kursträffarna. Vi bjuder på kaffe och te.  

Pris

Nytt År Kampanj -Vid anmälan innan 20 januari får du 1000 kr rabatt och betalar endast 5400 kr inklusive moms. Därefter gäller ordinarie pris 6400 kr inklusive moms. Möjlighet att dela upp betalningen finns.

Observera att vi har ett begränsat antal platser till varje kurs och det är först till kvarn som gäller. 

Maila till mig på: jennifer@levnadslust.se för eventuella frågor och anmälan!Intensivkurs: BLI SOCKERFRI
 26- 28 April, Enköping.Kursbeskrivning:

En intensivkurs som genomförs fredag till söndag. Kursen passer dig som vill ta första steget mot ett sockerfritt liv och motsvarar första delen i vår 3 månaders kurs. Denna intensivkurs passar naturligtvis även dig som påbörjat din resa mot tillfrisknande och som nu vill ha påfyllnad av kunskap, verktyg, insikter och en gemenskap att dela resan med.   

Under intensivkursen går vi igenom hur du hanterar beroendesjukdomen, hur du kan äta för att bli fri från sug och craving samt hur du bryter tidigare mönster. Du får kunskap, verktyg och lösningar samt en ny gemenskap som kan stötta dig i ditt tillfrisknande. Teoretiska föreläsningar varvas med grupper och egna uppgifter. I slutet av kurshelgen skapar du en handlingsplan för ditt tillfrisknande och den första tiden hemma. Efter kursen får du tillgång till en sluten facebookgrupp där du har möjlihet att hålla kontakten med andra kursdeltagare. 

Datum för intensivkursen

Fredag 26 april till söndag 28 april 2019.  

Övrig information

Kursen hålls av Malin Frisendahl på SockerHälsan och Jennifer Weibull på Levnadslust. Kursen arrangeras i samarbete med NBV. 

De fysiska kursträffarna hålls i centrala Enköping. Observera att kost och logi ej ingår i kursen. Tillgång till kylskåp och micro finns i kurslokalen, vilket ger dig möjlighet att ta med egen matlåda under de fysiska kursträffarna. Vi bjuder på kaffe och te.  

Pris

 3400 kr inklusive moms. 
Möjlighet att dela upp betalningen finns. Observera att vi har ett begränsat antal platser till varje kurs och det är först till kvarn som gäller.

Maila till mig på: jennifer@levnadslust.se för eventuella frågor och anmälan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *